mpougatsa.png, 62kB
 
sfoliates.png, 58kB
 
krouasan.png, 67kB
 
brioche.png, 59kB
 
xwriatikes_pites.png, 49kB
 
flogeres.png, 69kB
 

ΜΗΝ καθυστερείτε άλλο, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και γίνετε και εσείς ένας από τους ευχαριστημένους συνεργάτες μας

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και οι ασυναγώνιστες τιμές θα σας κερδίσουν

 

φλογέρα γαλοπούλα/Φιλαδέλφεια

galopoula_filadelfia_thumb.png, 58kB
  • Αφράτη ζύμη
  • Πλούσια γέμιση
  • Έτοιμη σε λίγα λεπτά

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ: Αλεύρι σίτου πολυτελείας, νερό, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά & έλαια, μαγιά, γάλα, αλάτι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ: γαλοπούλα, τυρί Φιλαδέλφεια

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ

ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 220-240g
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30τμχ ανά κιβώτιο

φλογέρα τυρί

flogera_tyri_thumb.png, 57kB
  • Αφράτη ζύμη
  • Πλούσια γέμιση
  • Έτοιμη σε λίγα λεπτά

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ: Αλεύρι σίτου πολυτελείας, νερό, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά & έλαια, μαγιά, γάλα, αλάτι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ: φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, σιμιγδάλι σίτου, αλάτι, φυτικά έλαια, τυρί φέτα, τυρί τυρογάλακτος, λευκό τυρί

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ

ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 220-240g
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30τμχ ανά κιβώτιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ
Απόψυξη: Τοποθετούμε τα προϊόντα ζύμης εκτός κατάψυξης σε ταψιά τα οποία τα έχουμε λαδώσει. Απαιτούμενος χρόνος απόψυξης 30 - 35 λεπτά.
Προετοιμασία: Αλείφουμε τα προϊόντα ζύμης με μείγμα κρόκου αυγού αραιωμένο με νερό χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πινέλο.
Ψήσιμο: Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C για 30 λεπτά. Οι χρόνοι και οι θερμοκρασίες ποικίλουν ανάλογα με το φούρνο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν ζύμης δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ

Στο ψυγείο (συντήρηση 2ο C – 10ο C) 24 ώρες / στην κατάψυξη (-12°C) ένα μήνα

Στον καταψύκτη (-18°C) μέχρι και την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης

snow_flake.png, 9.1kB

ΑΠΟΨΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ

Αφήστε το προϊόν ζύμης μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).

Για ιδανικό αποτέλεσμα βάλτε το προϊόν ζύμης στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ και φέρτε το σε θερμοκρασία δωματίου λίγο πριν το χρησιμοποιήσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν ζύμης